Loading...
Konferens2019-10-09T09:50:33+00:00

Konferens på Stiftsgården Skellefteå

Stiftsgården Konferens & Hotell i Västerbotten är en riktig herrgårdsidyll, naturskönt belägen, endast 1,5 km från Skellefteå centrum. Ett  personligt val av konferensanläggning och konferenslokaler för konferenser, kick offer och styrelsemöten. En plats för viktiga möten och utsökta matupplevelser, i unik historisk miljö. Välkommen till hjärtat av Skellefteå!

Kreativa möten

Våra konferenslokaler och mötesrum är personliga och passar många olika behov, allt i från rundabordssamtal för några få till storsamling i biosittning.

Brandellsalen med sin härliga rymd, Ryggåsstugan med sina vitkalkade timmerväggar och sin öppna spis. Öfre salongen med sin hemkänsla och sina sköna skinnfåtöljer.

Våra största lokaler Brandellsalen och Nordlandersalen kan ta upp till 100 personer i biosittning. Alla våra mötesrum är utrustade med videoprojektor och det finns gott om grupprum i anslutning till lokalerna.

Mat och fika

För- och eftermiddagsfika avnjuts i herrgården. Middagen serveras i någon av matsalarna eller i vår unika 1600-talskällare, Pehrkällaren. Kvällen avrundas med trevlig samvaro i Öfre salongen.

Aktiviteter

Vi hjälper dig gärna att ordna kringaktiviteter som sätter en extra krydda på arrangemanget. Du hittar vår aktivitetsmeny ute till vänster.

Ett gott värdskap

Vårt mål är att skapa de allra bästa förutsättningarna för att konferensen ska bli lyckad. Med kvalitet och omtanke som ledord, vill vi ge er upplevelser i herrgårdsmiljö.

För mer information och bokning, kontakta oss på 0910-72 57 00 eller info@stiftsgarden.se

Välkommen till Stiftsgården – platsen för viktiga möten!

3000ryggås