Loading...
Middagar2018-11-12T08:01:42+00:00

Middag på Stiftsgården Skellefteå

Middag tisdag-lördag från 17.00

Droppa in eller boka bord, båda går lika bra.

Veckans trerätters middag

Vi tror på att tillaga vår mat med de bästa råvarorna som är i säsong och tillgängliga just här och nu. Vi vill att ett besök hos oss ska kännas spännande och omväxlande varje gång ni kliver in genom våra gröna dörrar.

Varje vecka serverar vi en utvald förrätt, en varmrätt och en dessert som är omsorgsfullt skapad med råvaror från de bästa producenterna.

Vår meny byts därmed varje vecka.

Hos oss har drycken en självklar plats och varje vecka sätter vi ihop ett dryckespaket som passar till menyn vi serverar, detta gäller självklart även alkoholfria alternativ.

Ni kan välja att äta en eller flera rätter från vår kvällsmeny.

Här hittar ni meny för vecka 46:

Middagsmeny 46

Under v 47 förbereder vi allt som hör till vårt julbord och restaurangen är endast öppen för förbokade konferensgrupper.

Vi hälsar er välkomna till en stämningsfull julbord hos oss från lördag 24/11!

Större sällskap

För att alla ska få bästa möjliga service och fantastisk mat vill vi att sällskap om 12 personer eller fler förbeställer antalet rätter ni önskar från vår kvällsmeny.

Har någon i sällskapet allergier anpassar vi självklart detta mot veckans meny, meddela detta vid bokning.

Vänligen kontakta oss om ni har några funderingar kring meny eller liknande.

Konferensmiddag

Till konferensmiddag serveras en trerätters herrgårdsmiddag. Menyn är utvald av vår köksmästare för att passa till övriga måltider under er vistelse på gården. Kaffe och avec avnjuts med fördel en trappa upp i Öfre salongen.

Stiftsgårdens matsalar

Middag på Stiftgården Skellefteå avnjuts i matsalen, i salongen, på vår vackra glasveranda eller sommartid ute i trädgården. Kaffet kan ni avnjuta en trappa upp i Öfre salongen eller på vår mysiga balkong. För middagar i Pehrkällaren, se länk ute till vänster.

Fullständiga rättigheter

Vi har fullständiga rättigheter och hjälper er gärna att välja passande dryck till maten.

Vänligen kontakta oss för mer information och för att boka bord, 0910-72 57 00 eller maila oss på info@stiftsgarden.se .

Välkommen till bords!

4 2

 

Sommardessert

c