Loading...
Middagar2019-06-22T13:08:27+00:00

Middag

Öppettider

Restaurangen har gått på sommarledigt och öppnar igen den 19 augusti.

Besök gärna ISBODEN Restaurang & Café som öppnar i en av längorna på gården den 25 juni.

Läs mer på www.isboden.se

Veckans trerätters middag

Vi tror på att tillaga vår mat med de bästa råvarorna som är i säsong och tillgängliga just här och nu. Vi vill att ett besök hos oss ska kännas spännande och omväxlande varje gång ni kliver in genom våra gröna dörrar.

Vi serverar en utvald förrätt, en varmrätt och en dessert som är omsorgsfullt skapad med råvaror från de bästa producenterna.

Vår meny byts med jämna mellanrum och nedan hittar ni menyer:

Middagsmeny v23-25

Hos oss har drycken en självklar plats och varje vecka sätter vi ihop ett dryckespaket som passar till menyn vi serverar, detta gäller självklart även alkoholfria alternativ.

Ni kan välja att äta en eller flera rätter från vår kvällsmeny.

Större sällskap

För att alla ska få bästa möjliga service och fantastisk mat vill vi att sällskap om 15 personer eller fler förbeställer antalet rätter ni önskar från vår kvällsmeny.

Har någon i sällskapet allergier anpassar vi självklart detta mot veckans meny, meddela detta vid bokning.

Konferensmiddag

Till konferensmiddag serveras en trerätters herrgårdsmiddag. Menyn är utvald av vår köksmästare för att passa till övriga måltider under er vistelse på gården. Kaffe och avec avnjuts med fördel en trappa upp i Öfre salongen.

Stiftsgårdens matsalar

Middag på Stiftgården Skellefteå avnjuts i matsalen, i salongen, på vår vackra glasveranda eller sommartid ute i trädgården. Kaffet kan ni avnjuta en trappa upp i Öfre salongen eller på vår mysiga balkong. För middagar i Pehrkällaren, se länk ute till vänster.

Fullständiga rättigheter

Vi har fullständiga rättigheter och hjälper er gärna att välja passande dryck till maten.

Vänligen kontakta oss för mer information och för att boka bord, 0910-72 57 00 eller maila oss på info@stiftsgarden.se .

Välkommen till bords!

4 2

Sommardessert

c